Kaikki palvelut samasta osoitteesta


 
Ekman_25.jpg

Remontit & korjaukset

Olipa kyseessä keittiöremontti, märkätilojen saneeraus, vanhan lautalattian hionta tai erikoisosaamista vaativa entisöintiprojekti koko tilaan, meiltä saat kaikki remontointiin liittyvät palvelut

Meiltä saat luonnollisesti myös putki-, sähkö- ja muut erikoisalojen osaajat kohteeseesi.


Ekman_51.jpg

Kiinteistöhuolto & talonmiespalvelut

Jos taloyhtiössäsi on oma talonmies, olet onnekas. Tuttu talkkari huolehtii pihastasi ja kiinteistöstäsi. Näet hänet päivittäin hommissa kotikadullasi ja pihallasi, tule morjestamaan tai soita suoraan hänelle, saat asiasi heti hoitoon.

Muutto- tai huoltoilmoituksen voit tehdä Etusivulla.


46DFCB48-DC34-4D04-8CFD-58D5E42745C5.jpg

Tilasuunnittelu &

sisustus

Tarjoamme projektiinne kaikki siihen tarvittavat suunnittelupalvelut, kumppaninamme ullanlinnalainen Helsinki Interiors. Korjausrakentamisessa kokenut ja arvostettu tilasuunnittelutoimisto auttaa teitä valitsemaan kohteeseenne oikeat materiaalit, valmistaa keittiö- ja pesutilasuunnitelmat sekä valitsee vaikka muutamia tilaanne sopivia seinävärejä, joista voitte tehdä mieleisenne valinnan.

HELSINKI INTERIORS

Anna Tiula +358505454707 office@helsinkiinteriors.com

Tehtaankatu 14, Helsinki


Ekman_24.jpg

Ekman &

arvot

Arvostatko kotimaista työtä ja olet kiinnostunut ympäristöasioista, haluat kohteesi alkuperäiset osat kuntoon? Niin mekin. Me kierrätämme, lajittelemme roskat, käytämme kotimaisia ja ympäristöystävällisiä vesiohenteisia maaleja ja pinnoitteita, kuljemme sähköllä sekä pyrimme hankkimaan tuotteet ja palvelut läheltä, oman alueemme kivijalkaliikkeistä. Ensisijaisesti korjaamme kohteiden vanhoja rakennusosia, kunnostamme vanhat ovet ja entisöimme kipsilistat.

Naapurin ruokakauppias toimittaa meille kunnon aamiaisen, lounasta syödään porukalla paikallisissa, hyväksihavaituissa paikoissa ja savuttomana yrityksenä emme tuo tupakanhajua kohteeseesi.

Morjestetaan, kun tavataan!