Siirry sisältöön
Soita Pyydä tarjous

Maalaus Helsinki

Sisämaalaus on erinomainen tapa luoda uutta ilmettä kotiin tai vaikkapa toimistoon. Teemme sisämaalaukset asiakkaan tarpeet ja aikataulu huomioiden pitkän kokemuksen ja vahvan materiaaliosaamisen turvin. Palveluihimme kuuluvat tavanomaiset seinien maalaukset, mutta myös esimerkiksi porraskäytävä-, ovi- ja lattiamaalaukset sekä ootraukset. Olemme lisäksi erikoistuneet arvokohteiden pintojen entisöintiin.

Maalauksella viihtyvyyttä ja viimeistelyä sisätiloihin

Joskus jo pelkkä maalaus voi olla riittävä pintaremontti tekemään kodin tai esimerkiksi liiketilan tunnelmasta viimeistellymmän näköisen. Sisämaalaus on loistava keino parantaa asumisviihtyvyyttä ja lisäksi maalausta kannattaa harkita ennen asunnon myymistä tai vuokraamista. Teemme kotiin huoneiden, kuten makuu- ja olohuoneen, keittiön tai kylpyhuoneen, maalausta asiakkaan valitsemien värien mukaan. Tarvittaessa autamme tietysti maalien valinnassa.

Maalauspalveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • Seinien maalaus
  • Lattioiden ja listojen maalaus
  • Porraskäytävän maalaus
  • Tapetointi
  • Ovien maalaus
  • Ootraukset

Kokonaisvaltaista palvelua

Huolehdimme maalaustyön aikana kaikista oheistöistä. Sinun ei siis tarvitse rientää maalikauppaan työkaluja, seinien tasoitusvälineitä tai suojia hakemaan, tuomme tullessamme kaikki tarvittavat välineet!

Valmistelemme tilan ennen maalaustöiden aloittamista: valmistelu sisältää huonekalujen ja muiden esineiden siirtämisen tai suojauksen, lattian suojaamisen, seinien puhdistamisen ja pohjatyöt, kuten pohjamaalauksen, puhdistuksen ja paikkauksen. Maalauksen jälkeen pidämme huolta, että maalattu pinta tuulettuu ja kuivuu kunnolla. Viimeistelemme työn maalaamalla reunukset ja nurkat tarkkaan, jotta maalaus on siisti ja ammattimainen.

Neuvomme maalauksen toteuttamisessa

Olemme maalanneet lukuisia kohteita Helsingin keskustassa ja muualla Helsingin alueella. Monesti asiakkaat haluavat ensin valita maalinsa itse, mutta tarvitsevat lopulta kuitenkin apua maalien valinnassa niin maalityypin kuin värinkin kannalta. Käänny siis rohkeasti asiantuntijoidemme puoleen kaikissa maalaukseen liittyvissä kysymyksissä: mikä maali sopii ovenkarmien tai listojen maalaamiseen? Entä mikä lattioille tai mikä tapetin päälle? Milloin tapetin päälle kannattaa edes maalata? Kun me hoidamme asuntosi tai muun kiinteistösi sisämaalauksen, voit olla varma saamastasi palvelun laadusta! 

Värien valintaan vaikuttavat mm. tilan käyttötarkoitus, huoneen koko ja valon määrä, joten maalia on hyvä harkita useammasta näkökulmasta ennen päätöksen tekemistä. Maalin laadulla on suuri merkitys maalauksen kestävyyden ja lopputuloksen kannalta. Laadukkaat maalit maksavat yleensä enemmän, mutta kestävät paremmin ja tarvitsevat vähemmän huoltoa tulevaisuudessa.

Ootraukset ja muut erikoisosaamista vaativat maalaukset

Teemme myös ootrauksia sekä erilaisia koriste- ja tehostemaalauksia, jotka antavat tilalle persoonallisuutta ja yksilöllisyyttä. Ootraus, eli puunmukailumaalaus, tarkoittaa maalausta, jonka lopputulos muistuttaa puupintaa. Ootrauksia voidaan tehdä esimerkiksi kerrostaloasuntojen oviin ja omakotitalon sisäportaisiin.

Teemme sisämaalaukset
Helsingissä osaavan tiimin voimin

Tarjoamme asiakkaillemme nopean ja luotettavan pintaremontin, joka lisää viihtyisyyttä ja antaa kodille, vapaa-ajan asunnolle tai toimitilalle uutta ilmettä. Huolellisesti tehty sisämaalaus tuo tilaan raikkautta ja kauneutta, ja saa tilan tuntumaan kodikkaalta ja viihtyisältä. Maalauspalveluiden lisäksi hoidamme kaikki sisäremontit: huoneistoremontit, keittiöremontit, kylpyhuoneremontit sekä muut isot ja pienet muutostyöt. Yhteistyökumppanimme Helsinki Interiors tarjoaa remonttiinne kaikki tarvittavat suunnittelupalvelut. Ota yhteyttä, ammattilaisten tiimimme palvelee maalauksissa ja muissa remonteissa Helsingissä!
Ota yhteyttä