Siirry sisältöön
Soita Pyydä tarjous

Kylpyhuoneremontti Helsinki

Kodin kylpyhuone on yksi tärkeimmistä huoneista, jossa hoidamme arjen tarpeita sekä rentoudumme ja vietämme omaa aikaa. Olipa kyseessä sitten nopea suihku tai rauhallinen kylpy, kylpyhuoneemme ansaitsee kaiken huomion – ja sinä kaiken hemmottelun. Ekman Oy on Helsingin alueella toimiva erikoisosaaja kylpyhuoneremonteissa. Toteutamme toiveesi kylpyhuoneremontista avaimet käteen -periaatteella!

Kylpyhuone on parhaimmillaan enemmän kuin vain peseytymispaikka!

Kun haluat kylpyhuoneesi olevan enemmän kuin vain peseytymispaikka, Ekman Oy auttaa sinua remontin toteuttamisessa. Haluaisitko laajentaa kylpyhuonetta niin, että sinne mahtuu sauna? Ehkä vanhan asuntosi pikkukylppäri tarvitsee pientä ehostusta? Kenties toiveissa on pintojen ja laatoitusten vaihtaminen ja kalusteiden uusiminen? Hyvällä suunnittelulla pikkukylppäristäkin saadaan tilavamman tuntuinen ja tavallisesta suihkutilasta tunnelmallinen kotikylpylä!

Kaikki märkätilojen remontit Helsingissä ammattilaiselta

Teemme kylpyhuoneremontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneiden remontit, WC-tilojen remontit, pesutilojen uusimiset; eli ihan kaikki kodin tai muun kiinteistön märkätilaremontit. Kylpyhuoneremontit ja muut märkätilaremontit vaativat osaamista ja kokemusta, jotta lopputulos on laadukas, kestävä, turvallinen ja ulkonäöltään juuri sellainen kuin on toivottu.  Siksi meillä on vain ammattitaitoisia remontintekijöitä, joilla on voimassa oleva sertifikaatti märkätilaremonttien tekemiseen. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa kylpyhuoneremonttiin liittyvissä kysymyksissä ja suunnittelevat yhdessä kanssasi unelmiesi kylpyhuoneen. Huolehdimme asianmukaisista vedeneristyksistä sekä putki- ja sähkötöistä aina kylpyhuoneremontin yhteydessä.

Mitä kylpyhuoneremontissa tulee huomioida?

Kylpyhuone vaatii aika ajoin huoltoa ja kunnostusta. Mieluisa ja toimiva kylpyhuone parantaa asumisviihtyvyyttä ja nostaa asunnon arvoa. Kylpyhuoneremontti on yksi suurimmista kodin remonttiprojekteista: se vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta, jotta lopputulos on laadukas ja vastaa odotuksia. Tässä muutamia asioita, jotka tulee ottaa huomioon kylpyhuoneremontin lähestyessä:

  • Suunnittelu: kylpyhuoneremontin suunnittelu on tärkeä osa projektia. Ennen kuin aloitat remontin, harkitse huolellisesti, millaisen lopputuloksen haluat. Pohdi tarpeitasi ja toiveitasi, kuten tarvittavia toiminnallisuuksia, valaistusta, pintamateriaaleja ja kalusteita.
  • Budjetti: kylpyhuoneremontille tärkeä saada luotettava tarjous. Varmista, että olet tietoinen kaikista kustannuksista, kuten materiaaleista, purkutöistä, kalusteista ja asennuksista.
  • Pintamateriaalit: kylpyhuoneen pintamateriaalit ovat tärkeä osa remonttia. Valitse materiaalit huolella ottaen huomioon niiden kestävyys ja helppohoitoisuus. Hyvä valinta on esimerkiksi laatoitus, joka on kestävä ja helppo pitää puhtaana.
  • LVI-järjestelmät: kylpyhuoneen LVI-järjestelmät tulee toteuttaa huolella. Varmista, että kylpyhuoneremontin toteuttavalla yrityksellä on pätevyys suorittaa märkätilaremontteja. On ensisijaisen tärkeää, että vesijohto- ja viemärijärjestelmät toteutetaan asianmukaisesti, etenkin, jos kyseessä on vanhemman kiinteistön tai arvokiinteistön kylpyhuoneremontti.
  • Kalusteet: valitse kylpyhuoneeseen kalusteet, jotka vastaavat tarpeitasi ja tyyliäsi. Muista myös huomioida säilytystilat, kuten kaapit ja hyllyt.
  • Valaistus: kylpyhuoneen valaistuksella saadaan luotua viihtyisyyttä kylpyhuoneeseen. Muista toivoa, mikäli haluat esimerkiksi peilikaapin edustalle erityistä valaistusta tai tunnelmavalaistuksia esimerkiksi saunaan. Kun valaistus on tarpeeksi kirkas ja valaisimet sijoitetaan oikeisiin paikkoihin, kylpyhuoneen toimivuus parantuu huomattavasti.

Toteutamme kylpyhuoneremontit
Helsingissä pitkällä kokemuksella

Aloita elämäsi helpoin kylpyhuoneremontti ja ota meihin yhteyttä. Saat meiltä kylpyhuoneremontin suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Autamme materiaalien valinnassa, toimitamme tarvittavat laatat, kalusteet ja muut tarvikkeet, ja huolehdimme remontin siististä ja nopeasta läpiviennistä – asiakastyytyväisyydestä ja sovitusta aikataulusta kiinni pitäen!
Ota yhteyttä