Siirry sisältöön
Soita Pyydä tarjous

Huoneistoremontti Helsinki

Huoneistoremontti suunnitteilla Helsingin alueella? Olemme Helsingin Ullanlinnassa sijaitseva remonttifirma ja meillä on lähes 40 vuoden kokemus eri kokoisista huoneistoremonteista monenlaisiin kohteisiin aina pienemmistä yksiöistä arvoasuntoihin ja suurempiin omakotitaloihin.

Kun etsit toteuttajaa keittiöremontille, vaatehuoneen laajennukselle, pintaremontille, lattiaremontille, kotitoimistolle tai asuintilojen suuremmalle muutokselle, saat meiltä kaikki huoneistoremontointiin liittyvät palvelut! Teemme huoneistoremontit kaikkialla Helsingissä.

Kokonaisvaltainen ammattilaisten tiimi palveluksessasi

Huoneistoremonttipalvelumme kattaa kaikki tarvittavat remonttityöt, kuten LVI-työt, sähköasennukset sekä pintamateriaalien ja kalusteiden asennukset. Meiltä saat kaikki erikoisalojen osaajat kohteeseesi. Pidämme huolta, että huoneistoremontin yhteydessä toteutettavat sähkö- ja putkityöt tulee tehtyä kaikkien alan standardien ja voimassa olevien säädösten mukaisesti.

Asiakaslähtöinen palvelu

Panostamme huoneistoremonteissa asiakaslähtöiseen palveluun, sillä mitäpä meillä olisi, jos ei tyytyväisiä asiakkaita! Etenemme huoneistoremonteissa aina asiakkaan toiveiden mukaan. Aikataulut sovitetaan molemmille sopivaksi ja remontti toteutetaan huolella loppuun saakka. Me siivoamme, viimeistelemme ja huolehdimme remonttijätteen kierrättämisestä – niin, että huoneistoremontin jälkeen kodissa, liiketilassa, toimistossa tai muussa kiinteistössä on oikeasti mukava olla!

Huoneistoremontin suunnittelupalvelu

Tarjoamme huoneistoremontteihin kaikki tarvittavat suunnittelupalvelut. Kumppaninamme toimii ullanlinnalainen Helsinki Interiors. Kokenut ja arvostettu tilasuunnittelutoimisto auttaa teitä valitsemaan kohteeseenne oikeat materiaalit, valmistaa keittiö- ja pesutilasuunnitelmat sekä valitsee vaikka muutamia tilaanne sopivia seinävärejä, joista voitte tehdä mieleisenne valinnan!

Arvokohteiden huoneistoremontit Helsingissä

Helsingissä ja Helsingin keskustassa sijaitsevat arvoasunnot vaativat huolellista ja ammattitaitoista huoneistoremonttia ja entisöintiä. Olemme erikoistuneet kaikenkokoisten ja -ikäisten asuntojen ja rakennusten huoneistoremontteihin, ja meillä on pitkä kokemus kotiseutumme, Helsingin keskustan, vanhojen kiinteistöjen remontoinneista. Tunnemme arvokohteiden rakenteet ja meille kohteiden remontointi alkuperäinen ilme ja tunnelma säilyttäen on todellista intohimotyötä!

Minkälainen huoneistoremontti sinulla on mielessä?

Pienilläkin muutoksilla kodista voi tulla huomattavasti viihtyisämpi! Ja jos pienet pintamuutokset eivät riitä, niin sitten rempataan isommin. Alla on esimerkkejä palveluista, joita huoneistoremontti voi sisältää:

  • Pintojen muutostyöt: seinien ja kattojen maalaus, tapetointi, laatoitus, parketin asennus ja lattioiden maalaus.
  • Sisätilojen suunnittelu ja layout-muutokset: uusien seinien, ovien ja oviaukkojen, portaiden tai kaiteiden asennus tai poistaminen huoneistosta.
  • Kalusteiden asennus: kaappien, tiskipöytien, allastasojen, hyllyjen ja muiden huonekalujen asennus ja vaihtaminen.
  • Muutokset huoneiston sähköasennuksiin remontin yhteydessä: uusien pistorasioiden, valaisimien, kytkinten ja kaapeleiden asennus tai nykyisten sähköjärjestelmien päivittäminen.
  • Keittiöremontit: keittiöiden uudelleensuunnittelu, uusien laitteiden ja kalusteiden asennus, tiskipöytien ja allastasojen uusiminen, uusien kaappien asennus tai vanhojen kaappien maalaaminen.

Huoneistoremontti Helsinki

Tapetointi, väliseinän purku, maalaus vai uudet ovenkarmit? Muuttuuko ilme sittenkin sopivasti vain uudella lattialla ja pintojen kunnostuksella? Ehkä avokeittiöratkaisu olisi avain valoisampaan kotiin? Mahdollisuuksia on huoneistoremontissa monia ja me tarjoamme mielellämme asiantuntevaa apua huoneistoremontin suunnittelussa ja toteutuksessa. Annamme vinkkejä ja kerromme kokemuksesta mielipiteemme, jotta saat juuri omannäköisen huoneistoremontin kaikkine yksityiskohtineen. Kun etsit luotettavaa huoneistoremontin tekijää Helsingissä, ota yhteyttä meihin!
Ota yhteyttä